Inriktning på högsäsong för spritindustrin

Ett av de hetaste nyckelorden i spritindustrin idag är ‘homsuljok’. Detta beror på att fler och fler tycker om alkohol hemma på grund av social distans efter Corona 19.

Faktum är att enligt ” 2020 Liquor Industry Information Survey ”, som släpptes av Korea Agricultural and Fisheries Food Distribution Corporation i mars, översteg andelen människor som gillar blandad alkohol (75%) och hemalkohol (72%) 70%.

Nu när sommarsäsongen närmar sig intensifieras marknadsföringstävlingen för att fånga hemmet.

Enligt branschen den 25 släppte Lotte Chilsung Beverage nyligen en rekommenderad lista med rosa rosviner som du kan njuta lätt hemma. ‘Yellowtail Pink Moscato’, som har en söt fruktig doft, har en alkoholhalt på 8 grader och en lätt mousserande, vilket gör det till ett vin som även nybörjare kan njuta av tillfälligt.

‘Zonin Jinjula Rose’ är ett torrt italienskt rosvin med en alkoholhalt på 12 grader, och du kan känna bärets smak och smak samtidigt. Den kan öppnas utan en öppnare i form av ett skruvlock, så det är bra för lätt att dricka.

‘Vienge Cote de Provence Rose’ är ett franskt vin med en röd fruktarom och en liten orientering och dess karakteristiska fruktarom stannar länge i munnen.

Qingdao Beer, i samarbete med herrshoppingsappen Hiber, släppte ‘Qingtao X Hiber Collaboration Collection’ som en begränsad upplaga. Huvudkonceptet är ‘vätskeslitage’ som är bra att bära när man dricker öl hemma och ‘ett mils slitage’ som är optimalt att bära när man går ut nära huset.

Den består av 5 korta ärmar, reversibla man-till-man-uppsättningar och 5 strumpor, och de symboliska färgerna på Qingdaos fem produkter, som lagergrön och vitkräm, applicerades på kortärmad man-till-man-installation och strumpor .

Den korta ärmen man-till-man, med siffror från 1903 som symboliserar Qingdaos etableringsår, och pandamaskotten smälts samman för att på ett utsökt sätt kombinera Qingdao-arvet med en vintage mode känsla.

Hite Jinros Soju Jinro lanserade serien ‘CU Toad Home Surgery Award’ i samarbete med närbutiken CU. Det förespråkade en “Sake Sang-ju” som gör att du kan ta med dig känslan av att dricka soju till ditt hem när det är på ett monter.

Medan padda karaktär, 풀싸롱 symbolen för Jinro, i förpackningen, väckte den uppmärksamhet genom att lägga till fläsk och giblets, som är lämpliga som snacks för soju. Den består av tre sorters: två sorters förkylda snacks “och en typ av” cool tjock kopp ramen “.

Hwayo förberedde en ‘Huue Bongbong Set’ i samarbete med Haitai Htbs Peach Bongbong. Denna produkt riktar sig till unga hemsprit som vill njuta av sprit som soju och whisky på olika sätt hemma, som cocktails och highballs.

Den består av 1 flaska 375 ml Hwayo 25, 1 burk 340 ml persikobon, 1 kopp cocktail och en illustrationsklistermärke så att du enkelt kan göra cocktails hemma utan några speciella verktyg eller material.

Bae Sang-myeon-aktier Pocheon LB startade Sansachuns onlineförsäljningstjänst genom sin spritförsäljningsplattform ‘Homsul.com’. Sansachun är en produkt gjord av hagtornfrukter och cornusmjölk och är en representativ produkt för Bae Sangmyeon, som stadigt älskats sedan den släpptes 1997.

En tjänsteman i sprit industrin sade, “marknadsföring inriktning på de homesufficient människor utvecklas till ett unikt samarbete metod som bedriver roliga och praktiska samtidigt.” Det har fördelen av att kunna förbättra “, sade han.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다