Meedenken met consumptietrends

‘Soup Tteokbokki’, die de smaak reproduceert van tteokbokki die als kind voor school werd gegeten, boeit de smaakpapillen van mensen over de hele wereld. ‘Remembering National School Tteokbokki’ (hierna ‘Guk-tteok’) breekt elk jaar het record voor de grootste export.

‘Guk-tteok’ staat op de eerste plaats in de verkoop van bevroren tteokbokki in grote binnenlandse online winkelcentra zoals Coupang, Kakao Shopping, 11st Street, G Market en B Mart. Tegelijkertijd heeft het exportcertificering ontvangen van veeleisende geavanceerde landen zoals de Verenigde Staten, Canada en Australië, en wordt het momenteel verkocht aan 30 landen over de hele wereld.

Rond 2013, toen het bedrijf voor het eerst werd opgericht, kregen buitenlanders die Korea bezochten het idee van een artikel genaamd tteokbokki, een straatvoedsel, niet kimchi of bulgogi, dat ze het meest onthouden, en breidden ze de export uit naar landen in het Midden-Oosten zoals Dubai en Koeweit, te beginnen met de Amerikaanse en Europese markten. het wordt herboren als een product genoten door mensen over de hele wereld.

Onder hen is het Midden-Oosten, met een bevolking van 400 miljoen, een markt waar Koreaans eten relatief onbekend is, hoewel de K-food-rage zich 백링크 over de hele wereld verspreidt.

In het derde jaar van het betreden van de markt in het Midden-Oosten selecteerde ‘Guk-tteok’ lokale distributeurs die veel begrip en genegenheid voor ‘Guk-tteok’-producten toonden door middel van meerjarig overleg, en sloten een exclusief leveringscontract voor elk land. De strategie is om meer diverse marketingevenementen te plannen met de geselecteerde bedrijven om zich serieus op de markt in het Midden-Oosten te richten.

Het breidt momenteel uit van Dubai en Koeweit naar Abu Dhabi en Qatar. In het bijzonder hebben ‘Guk-tteok’-producten geen culturele toetredingsdrempels, aangezien ze geen ‘Haram’-kenmerken bevatten die niet zijn toegestaan in de islam.

Wat betreft de reden waarom ‘Guk-tteok’ is geliefd, niet alleen in Korea, maar ook in het buitenland, een bedrijf ambtenaar zei, “Het gaat erom dat Korea’s pittige smaak en gevoel uit te drukken zoals het is zonder het lokaliseren van het exporterende land.” We zien een toenemend aantal verkoopverzoeken uit vele landen over de hele wereld.”

Ondertussen heeft ‘Guk-tteok’ een line-up toegevoegd om producten te exporteren. Er wordt gezegd dat de toegevoegde ‘Guk-tteok New-tro’-serie is veranderd in een milieuvriendelijk pakket om de hoeveelheid gebruikt plastic te verminderen, en is veranderd in ‘Garak-tteok’, dat een taaie textuur heeft, en premium viskoekjes zonder gemengd vlees, om een aangenamere smaak te creëren.

Met de overeenkomst op deze dag zal de stad vanaf deze maand 60 miljoen won investeren, en het centrum zal de financieringscultuur binnen 7 jaar binnen de jurisdictie verspreiden door middel van crowdfunding-educatie en advies voor start-ups of pre-start-up bedrijven, en een platform om bedrijven die deelnemen aan crowdfunding praktijk. We zullen volledig achter de opening.

Burgemeester Jo Gyu-il zei: “Door middel van crowdfunding zullen we alles in het werk stellen om veel potentiële ondernemers in Jinju City te ontdekken en start-ups te koesteren om een ecosysteem op te bouwen waarin start-ups kunnen slagen.”

Centrumdirecteur Lee Dong-hyeong zei ook: “Aangezien Jinju City het eerste geval is dat zijn wil toont om het startup-ecosysteem in de steden en provincies van Gyeongnam nieuw leven in te blazen, heeft het het crowdfunding-ondersteuningsproject met succes geïmplementeerd en is het een voorbeeldcase geworden die leidt aan het voeden van kleine en middelgrote ondernemingen en het scheppen van banen, en is uitgegroeid tot een landelijk stad en de provincie. We zullen ons best doen om het woord te verspreiden.”

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다