Ik ben in de kleedkamer van de Koreaanse massage.

Hallo! Ik denk dat de vrijdag waar ik op wachtte, terug is! Misschien is het een zeer aangename vrijdag dan normaal, omdat ik een afspraak heb gemaakt om naar de Tianan-kwestie te gaan. Voor mij, die niet veel hobby’s en lol had in de dagelijkse routine, was de Koreaanse massage de enige hobby en hielen die ik ooit heb gehad. Hoe goed je je voelt als je eenmaal op een stressdag komt!Ik heb een goed hoofd en een goed lichaam en ik ben de laatste tijd op mijn eigen plek en ik wil je graag voorstellen!

De reden waarom ik het leuk vind is niet ver van het centrum van Cheonan. Iedereen weet dat het hotplays zijn in de buurt van Busterminal. Er zijn bioscopen in de buurt. Er zijn veel smaken en er is veel entertainment om van te genieten, dus het is heel goed om te daten nadat je een massage hebt gehad, en ik denk dat je ook op straat kunt komen, en dat je niet zo moeilijk kunt vinden voor mensen die op straat zijn en op straat zijn. Degenen met de auto’s kunnen gratis parkeren in de kelder van het gebouw, dus je hoeft je geen zorgen te maken.

De ongewone Force! Ik dacht dat het een massagewinkel was, een donkere, sombere sfeer. Ik heb een paar dingen waar ik naar toe ging, die behoorlijk donker waren en 강남건마 dus een beetje eng waren. Maar zoals je kunt zien, is de Koreaanse massage zo helder en netjes dat ik me comfortabel voel. Ik voel me beter door de blije leraar.

Ik besloot om de winkel langzaam te bekijken, en ik had een reservering voor een reservering en een bezoek, dus ik was eerder aangekomen dan ik dacht, dus ik had meer tijd. Maar het was zo netjes en aangenaam! De stad is tegenwoordig een stad en zegt dat ze elke dag twee keer per dag remtijd heeft en niet lui is om de ontsmetting te voorkomen. Het maakte het gemakkelijker en meer geruststellend.

Ik besloot om een ​​menu te bekijken over wat voor soort zorg ik zou krijgen, en ik kon gemakkelijk kiezen, met verschillende soorten zorg, van droge massage tot natte massage. Ik vond het het leukst dat de prijs goedkoop was. Maar ik wist niet echt dat de massage was. Nadat hij een sessie had gehad, vroeg hij zich af wat voor cursus hij zou nemen, en hij adviseerde een Aroma-massage. Hij zei dat het een gerucht was over de Tianan Aroma Massage Nummer One.

Ik kwam in de massage kleedkamer van de Tianan Koreanen om me aan te kleden. Het was een goede zaak dat ik het goed vond, maar ik had een hele douche, een crematorium en een kleedkamer, dus ik vond het leuk om het in één ruimte op te lossen. Ik hoefde niet met mijn spullen rond te lopen, dus ik had het voordeel dat de mobiel kort was. Oh, en natuurlijk waren mannen en vrouwen gescheiden.

Ik kwam eindelijk binnen om een ​​Korn-massage te krijgen, en ik vroeg me af wat voor soort zorg je zou krijgen, en ik voelde me goed in de kamer en vooral in de goede geur. Ik was zo moe dat ik sliep en mijn leraar kwam binnen. Ik heb je hier niet verteld, maar je kunt het opzoeken en het opzoeken, maar het is een uur geleden!Ik moedig je aan om te zeggen dat je echt bent, en dat je de beste service bent.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다