Er is een timing die de atmosfeer omdraait

Toen Wolverhampton extreme defensieve operaties uitvoerde, bouwde Mansity een breiling van ongeveer 3-1-4-2, waardoor het aantal aanvallen tot een maximum werd verhoogd. Wolverhampton had een behoorlijke wedstrijd onder de lijn, dus Canselou hoefde niet mee te doen aan de bouw omdat hij in het midden van de derde lijn was teruggebracht, dus vandaag nam Canselou de positionering van de linker vleugelback en verwarmde de flankaanval. Devlin en Silva sloegen elk een halve ruimte links en rechts en Jeju eindigden als de top twee; hij probeerde de Triangle aan te vallen, bestaande uit Cancello Debriner-Sterling.
Toen Wolverhampton 해외스포츠중계 de gladde linkerhandaanval van Mansity door Semedu Shift blokkeerde, draaide Mansity zijn ogen om met de tactiek om de andere kant te gebruiken door de overgang van moment tot moment. Eerst gebruikte hij de linkerruimte om de verdediging van Wolverhampton naar één kant te drijven en snel de lege ruimte rechts naar Devlin of Rodri’s Silvana Marez te draaien. De scores van de voorsprong waren ook een succesvolle keuze, omdat ze werden gescheurd vanwege deze tactische kenmerken.
Na de eerste inning voegde Mansity een beetje stabiliteit toe, wat leidde tot de typische atletische lijn van Kansellou die begon te verschijnen. Hoewel Cancello de neiging had om opzij te leunen, sloot hij zich aan bij de driepartijenbuild-up door actief schakelen met de devliner. De organische aard van de schakeling zelf heeft een positief effect op de ineenstorting van de lijnafstand in Wolverhampton, wat een situatie veroorzaakt die de ruimte aan de voorkant effectief kan benutten.
Uiteindelijk was het een mentale overwinning; Wolverhampton, die een late gelijkmaker scoorde, bleef spelen in de vorm van een wedstrijd, maar Man City, die zich aan deze situatie hield, scoorde de laatste drie doelpunten van 15 minuten in de tweede helft. Als gevolg van de wedstrijd won Mansity 21 opeenvolgende wedstrijden in de officiële wedstrijd, waardoor slechts één wedstrijd werd achtergelaten in het record van de meest opeenvolgende Europese competitie in het enkel seizoen.
Nunu Santu kwam naar buiten met een asymmetrische 5-4-1 die een solide verdediging bouwde over het midden en rechts. Upulback Semedu nam de positie van de rechter middenvelder over, die een tactische keuze leek voor het gebruik van de linkerruimte van Mansity. Semedu bleef de beweging van Kanselu van voor naar buiten versmalen, probeerde de lijn zo dicht mogelijk te maken met de rechtervleugelback en de halve ruimte en zijruimte van Mansity aanzienlijk te verminderen.
De centrale regio had ook een grote verdedigingsmacht en was in een defensieve positie: ten eerste speelden Mutigne en Nevez de rol van de stop, terwijl driehonderd de volledige verdediging coördineerden; de kenmerken waren ook een smalle kloof met de lage verdedigingslinie. De centrale middenveldervakbond wilde niet de laatste drie lijnen opgeven door zich bij de verdedigingsploeg te voegen boven de derde rij, waardoor de kloof met de middenbackline werd verkleind.
Het was Wolverhampton die een agressieve keuze maakte in de tweede helft; begin van de tweede helft werd Fabio Silva, de voorste hulpbron, ingezet, waardoor de 3-4-3-formatie werd vastgesteld. Hoover en Semedu namen respectievelijk de positie van de links-rechtse vleugelback en in het midden, waar Mutini en Neves vasthielden, vormden ze een middenveld. Met Traore’s beweging naar de linkervleugel, speelde Netu als een rechtervleugel, wat tactische veranderingen en veranderingen in formatie veroorzaakte. Hij creëerde een aanzienlijke lijn en begon een aanval op de gelijkmaker, uiteindelijk een gelijkspel te maken en een tactische verandering was succesvol.
Het tactische concept van de wedstrijd van vandaag was behoorlijk goed, en het was niet het grote probleem om de eerste helft te winnen, omdat de eerste helft van de wedstrijd een aanvalsaanval had gepland door middel van een tactische verandering in de tweede helft.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다